Schildersbedrijf nabij Lelystad

Hartelijk welkom bij Schildersbedrijf Edberg! Wanneer u op zoek bent naar een schildersbedrijf dat werkzaam is in Lelystad kunt u bij ons terecht. Daarnaast komen wij ook bij u op locatie in Hilversum, Amsterdam, ‘t Gooi en Almere. Op onze website kunt u onze projecten bekijken om een indruk van onze werkzaamheden te krijgen. Ook vindt u hier referenties van klanten die zeer te spreken waren over onze dienstverlening. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Schildersbedrijf Lelystad

U kunt het schildersbedrijf in Lelystad inschakelen voor een diversiteit aan diensten. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk. Beschikt u over een bedrijfspand dat nodig aan onderhoud nodig is en wilt u dit het liefst uit handen geven? Dan bent u bij Schildersbedrijf Edberg aan het juiste adres. Wij gaan vakkundig en accuraat te werk zodat een mooi eindresultaat binnen handbereik is. U heeft weer jarenlang geen omkijken naar uw muren en/of plafonds.

Een groot voordeel voor onze opdrachtgevers, is het feit dat wij breed inzetbaar zijn. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in de volgende diensten:

  • Houtrot herstel
  • Gevelreiniging
  • Vloerrenovatie
  • Glasherstel

Maak kennis met de schilder

Kortom, u vindt bij ons alle expertise onder één dak. Alvorens wij beginnen met de klus, maken wij natuurlijk graag kennis met u! Neem dus gerust vrijblijvend contact op middels het contactformulier of bel even. Wij vertellen u graag meer.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?