Efficiënt meerjaren onderhoudsplan

Indien u net als wij prijs stelt op een duurzame relatie, kunnen wij u ook een efficiënt en kosten-beheersend meerjarig onderhoudsplan aanbieden. Hierdoor weet u altijd wanneer er aan uw huis gewerkt wordt en hebt u een duidelijk beeld van de kosten op langere termijn. Wij werken snel en voor een prijs die altijd in overeenstemming is met de geleverde kwaliteit. Als u kiest voor Schildersbedrijf Edberg, kiest u voor vertrouwen, nu en in de toekomst. Ons onderhoud garandeert u een pand in topconditie. Onze aanbeveling is om te kiezen voor een onderhoudsplan van 4 of 10 jaar.

Waarde ontwikkeling woning en garantie

Een goede staat van onderhoud is waardeverhogend en verlengt de levensduur van uw woonhuis. Het onderhoudswerk wordt uitgevoerd met hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten, waarop complete garantie rust.

Een planmatig onderhoudsschema bestaat uit een basisverfsysteem en periodieke onderhoudsbeurten.
Het basisverfsysteem voorziet in alle maatregelen die nodig zijn om een ondergrond te verkrijgen, waarop gedurende een lange reeks van jaren het schilderwerk met eenvoudige onderhoudsbeurten in goede staat is te houden.

Voordelen

De voordelen van planmatig onderhoud zijn:

* Kostenbesparing
* Kostenbeheersing: voorkomen van dure herstelwerkzaamheden
* Het object staat er altijd goed geschilderd en verzorgd bij

Heeft u interesse om voor uw woning een onderhoudsplan op te stellen?
Neemt u dan gerust contact op met ons, na een afspraak maken wij voor u geheel vrijblijvend een offerte van het onderhoudsplan voor uw huis.

We bieden meer

Samen met onze betrouwbare partners verrichten wij ook onderhoudswerkzaamheden van stucwerk tot timmerwerkzaamheden. Bijvoorbeeld houtrot-herstel, houtreparaties. Of het vernieuwen, vervangen van kozijnen.