Welkom bij Schildersbedrijf Edberg nabij Hilversum

Bent u op zoek naar een goede schilder voor in en rondom het huis? Dan bent u bij Schildersbedrijf Edberg nabij Hilversum aan het juiste adres. Bij ieder huis zijn klussen die blijven liggen. Soms gaat het om kozijnen die nodig weer eens een opknapbeurt moeten hebben. Ook kan het zijn dat u graag de muren in een andere kleur wilt hebben, om het weer modern te hebben. Of u wilt graag dat uw plafond wordt gewit. Een andere optie is dat uw houten vloer duidelijk een laklaag nodig heeft. Bij al dit soort klussen helpen wij u graag.

Schildsbedrijf Edberg, ook voor uw bedrijfspand

Heeft u een kantoorpand dat geschilderd moet worden, maar heeft u zelf de tijd niet? Ook in dit geval zijn wij u graag van dienst. Ons schildersbedrijf heeft een ruime bezetting, waardoor het mogelijk is in zeer korte tijd enorme klussen aan te nemen en af te handelen. Voor meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Schildersbedrijf Hilversum
Schildersbedrijf Hilversum

Onze schilders hebben jarenlange ervaring

Onze schilders hebben een ruime ervaring op het gebied van kleine en grote schildersdiensten. Ons bedrijf heeft een betrouwbare reputatie. Wij komen onze afspraken altijd na. Nadat u contact met ons hebt opgenomen, komen wij meteen de situatie inschatten. Wij geven u dan een realistisch gepland tijdschema. Dit doen we tegen een zeer scherpe prijs- kwaliteitverhouding. Wij hebben scherpe afspraken gemaakt met onze leveranciers, waardoor we de inkoopsprijs zo laag mogelijk kunnen houden. Naar aanleiding van deze inschatting ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Als schildersbedrijf zijn wij werkzaam in Hilversum, Almere, Lelystad en ‘t Gooi.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?