Schilder nabij Lelystad

U bent op zoek naar een schilder in Lelystad en zodoende bent u bij Schildersbedrijf Edberg terecht gekomen. U hoeft niet verder te zoeken, want wij bieden een zeer divers dienstenpakket aan. Bekijk eens onze voorgaande projecten op de website om een impressie te krijgen van onze werkzaamheden. U kunt tevens de referenties lezen van de tevreden klanten die u voorgingen.

Ontdek onze diverse specialisaties

Schilder Lelystad

Wij zijn werkzaam als schilder in Lelystad, maar ook in Almere, Hilversum, Amsterdam en ‘t Gooi. Wij komen bij u op locatie om het schilderwerk zorgvuldig uit te voeren. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, wij hebben de ervaring en kennis in huis om een mooi eindresultaat te bereiken. Wij hanteren een persoonlijke werkwijze waarbij uw wensen centraal staan. Voordat wij beginnen, bespreken wij dan ook de werkzaamheden die wij gaan uitvoeren en spreken we vooraf een prijs af. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. U kunt er tevens voor kiezen om ons in te schakelen voor extra werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan:

  • Houtrot herstel
  • Gevelreiniging
  • Vloerrenovatie
  • Glasherstel

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand goed wordt onderhouden en heeft u weer jarenlang geen omkijken naar het schilderwerk en dergelijke. Wenst u meer informatie over de schilder uit Lelystad of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op de website.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?