glasvezelbehang

Glasvliesbehang is een ideaal product voor uw woning

Glasvliesbehang heeft een gladde structuur zoals u hier in het voorbeeld kunt zien
Glasvliesbehang is glasvezelbehang met een egale structuur. Door uw muren te behangen met glasvliesbehang, zorgen wij ervoor dat uw wanden er strak en glad uit komen te zien. Daarnaast zorgt glasvliesbehang ervoor dat uw wanden brandveilig en stootvast worden. Glasvliesbehang is de ideale ondergrond om diverse muurverf afwerkingen op aan te brengen. Dit is een perfecte manier om de kwaliteit en uitstraling van uw wand te verhogen.

 

 

  • Wat zijn de voordelen van glasvliesbehang?

Het toepassen van glasvliesbehang heeft vele voordelen voor zowel het aanzicht als de kwaliteit van uw leefomgeving. Om het u makkelijk te maken hebben wij de voordelen van glasvliesbehang voor u op een rijtje gezet.

 

  • Glasvliesbehang overbrugt kleine scheuren en barsten

Glasvliesbehang is toe te passen op diverse ondergronden, zoals gipskarton, gestucte of betonnen wanden. Hierdoor is het een ideaal product voor zowel nieuwbouw als renovatie woningen. Het zorgt ervoor dat kleine scheuren en barsten in uw wand verleden tijd worden. Om een perfect glad resultaat te behalen is vakmanschap en professioneel materiaal een vereiste. Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardig glasvliesbehang en hoogwaardige afwerkingsproducten zorgen wij ervoor dat uw wanden lang mooi blijven en zeer stootvast worden.

  • Glasvliesbehang is overschilderbaar

Om uw wanden te voorzien van een mooie egale en strakke afwerking maken wij gebruik van de verfsystemen van Sigma. Hierdoor zijn wij in staat om u een uitgebreid assortiment in wandafwerking aan te bieden. Zo vinden wij samen met u de kleur en verfsoort die bij uw toepassing past. Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw wandafwerking? Bekijk onze kleurinspiratie pagina. De afwerking met verfsystemen van Sigma verhoogt uw kleurkeuze en zorgt ervoor dat uw wanden langer mooi blijven.

  • Glasvliesbehang is duurzaam & allergievrij

Door alleen gebruik te maken van glasvliesbehang van hoge kwaliteit, kunnen wij garanderen dat deze beschikt over een gelijkmatige structuur. Wij zijn in staat om oneffen muren of muren met scheuren piekfijn te renoveren. Uw muren worden duurzaam, hygiënisch en krijgen weer een prachtige uitstraling. Daarnaast is glasvliesbehang van ProGold allergievrij, waardoor organismen zich niet in de ondergrond kunnen nestelen.

  • Glasvliesbehang is brandveilig en vrij van schadelijke stoffen

Ons glasvliesbehang is ISO-gecertificeerd en werkt brandvertragend. Bovendien is het glasvliesbehang voorzien van het internationale Öko-Tex certificaat klasse 1. De norm Öko-Tex 100 is ‘s werelds leidinggevend ecolabel voor textielmateriaal, wat garandeert dat het geteste en gecertificeerde product vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens.

 

 

  • Glasvliesbehang blijft langer mooi

Speciale impregneer maakt het glasvliesbehang flexibel en sterk, waardoor uw wanden langer mooi blijven. Hiermee voorkomt u dat uw wanden over een aantal jaar hun uitstraling verliezen. Door de juiste afwerking te kiezen zorgt u ervoor dat het glasvliesbehang nog beter beschermt wordt en nog langer mee gaat. Wij helpen u graag bij deze keuze.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?